Caperucita azul
5 juliol 2017

Normal 0 21 false false false CA X-NONE X-NONE

La Biblioteca Pública de Maó ha obert una nova exposició dins el projecte IL·LUSTRANDA dedicada durant el mes de juliol a l’obra de la il·lustradora Margarita Espinosa.

El projecte IL·LUSTRANDA és un seguit d’exposicions (10 en total durant el 2017) de l’obra original d’alguns dels il·lustradors més representatius de Menorca.

Margarita Espinosa (Bogotà, Colòmbia. 1975) és una artista d’una fina sensibilitat que ha estat capaç de construir un món imaginari ple de color i fantasia. Juntament amb la seva parella, Alejandro, porten un estudi de disseny i taller artístic i una botiga sota el nom de Caperucita azul (www.caperucitazul.com) on es poden trobar els seus productes i es poden fer encàrrecs personals, des de dibuixos, murals a parets, accessoris, camisetes, etc). Treballen per alegrar-nos una mica la vida i els deixem de tant en tant un somriure, en paraules seves.

L’exposició a la biblioteca mostra un recull, breu però suficient, de l’obra il·lustrada on predominen els tons lluminosos del color fets a base d’anilines i llapis, amb una delicasesa de traç i una subtilitat de color que és una meravella. Destacam una col·lecció feta sobre fusta aglomerada amb textures a grafit i una mica de color d’un conte que properament sortirà al mercat. Els seus personatges resulten tendres, innocents, d’un altre món, que conviden al somieig i a la complaença.

  
Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.