Blai Bonet de viatge. El teatre i obra del poeta
8 març 2018
"Blai Bonet de viatge. Teatre i obra del poeta"

Cicle de Teatre de Blai Bonet.
  

Arriba a Menorca el Cicle de Teatre Blai Bonet, en la seva primera sortida fòra de Mallorca cap a les Illes Balears. Aquest cicle que també anirà a Formentera i Eivissa arriba de la mà del Consell de Menorca a l´Auditori de Ferreries el dissabte 10 de Març a les 20.00 H, on s´hi podrà veure la peça de teatre breu “Oficis de carrer” i seguidament el Documental “El teatre de Blai Bonet” produït per a Tshock Cultura Emocional. Seguirà a la Biblioteca Pública de Maó amb la Conversa i recital sobre l'autor santanyiner amb Ponç Pons i Pau Vadell el dijous 15 de Març a les 20.00 h. i el divendres 16 de març a la mateixa hora es projectarà el documental “El teatre de Blai Bonet” amb la col.laboració del govern Balear, es donarà un DVD gratuït amb el documental i les obres representades de l´autor.

Els poetes Ponç Pons i Pau Vadell, amb la col·laboració de la Fundació Mallorca Literària, parlaran sobre Blai Bonet i ens donaran a conèixer la seva part més poètica, la forma de vida d'un geni en majúscules. 

El documental “El teatre de Blai Bonet” ens apropa a l´univers dramtúrgic de l´autor, posant en valor les seves dues peces teatrals, tant Parasceve, de memòria històrica, com Oficis de carrer.
 
PROGRAMA

Dissabte 10 de Març a les 20:00 h. a l´Auditorid de Ferreries.  “Oficis de carrer” i seguidament el Documental “El teatre de Blai Bonet” produït per a Tshock Cultura Emocional.

Dijous 15 de Març a les 20.00 h. a la Biblioteca de Maó. Conversa i recital sobre l'autor santanyiner amb Ponç Pons i Pau Vadell. 

Divendres 16 de Març a les 20.00 H. a l´Arxiu històric de la Biblioteca de Maó.  Emissió Documental "El Teatre de Blai Bonet"
     
Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.