Documental del mes: Mil incendis (2021) de Saeed Taji Farouqui
Aquest mes el film no es projectarà a la Biblioteca sino que el podreu veure a la fresca al Claustre del Carme dins el cicle "Mirades" que es fa durant tot l'estiu. Mil incendis es podrà veure el dilluns dia 4 de juliol a les 22h. Com sempre també el podreu veure on line.
Llegir
Col·loqui obert per tancar la temporada del Grup de Lectura
Dimecres 22 de juny vam comentar la desena i última lectura de la temporada, Màquines com jo d'Ian McEwan, proposada pel Centre Bit d’Alaior, i per parlar sobre la novel.la van assistir na Carme Crespo i na Bel, que van obrir un col.loqui a partir d’una sèrie de qüestions per iniciar un debat que va ser força interessant a partir de la idea central de la novel.la on McEwan explora la ciència ficció i planteja si una màquina pot arribar a entendre i jutjar la complexitat moral de les decisions d'un ésser humà.


Llegir
Diàleg sobre còmic & estereotip a l'Institut

La Biblioteca enceta el diàleg amb els instituts visitant l'IES Cap de Llevant, on, a través del còmic, s'ha fomentat l'esperit crític envers els models que ens han arribat. històricament, il·lustrats i que han marcat tendència. 

 

Llegir
Taller d'estiu amb l'artista Ana Llorens "Explorant la Biblioteca"

Us proposem, del 4 al 7 de juliol, una exploració creativa de diversos espais de l’interior de la Biblioteca, de la mà d’Ana Llorens, artista multidisciplinària, amb la qual aprendrem a explorar per aprendre a conèixer. Durant el recorregut veurem com les persones poden fer de l'entorn públic un espai propi, transformable per mitjà de la imaginació, i crear una geografia invisible a base de vivències i emocions amb elements com la provocació, la sorpresa o la contemplació.

 

 


Llegir
Infància versus pantalles: així com ho sents

L’Equip d’Atenció Primerenca de Menorca acaba d’engegar una iniciativa a destacar per la seva originalitat, implicació i consciència: les bosses màgiques. Aquest regal d’infant per a les famílies conté molt més que estris d’entreteniment i d'aprenentatge: conté idees per a contrarestar l’ús i abús de les pantalles que provoquem als infants.


Llegir
Scape Room a la Biblioteca: mentida o veritat?
Un grup de joves de 2n. d'ESO del Col·legi Sant Josep de Maó s'han deixat sorprendre per l'Scape Room "Mentida o veritat" a proposta de la Biblioteca, tot seguint la trilogia de l'autora Care Santos. A través de les diverses proves, entre les quals hi han trobat la lectura de fragments escollits, el descobriment de llatinismes en certs còmics  i l'evidència del pas del temps documentada a la col·lecció local, s'ha potenciat el desenvolupament de les habilitats mentals  posant de manifest que la creativitat i el pensament crític ens afavoreix per a la solució d'enigmes i problemes.
Llegir
Una de pirates, amb la Senyora Garcia

 Aquesta és la història d’una capitana pirata que dóna lliçons de pirates als seus fills, però finalment seran els fills els qui donaran una bona lliçó a la capitana.

DILLUNS 20 DE JUNY, A LES 18:00 H 

SALA INFANTIL 

(amb inscripció prèvia) 

Llegir
1
2
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.