Documental del mes: "Arica" (2020) de Lars Edman i William Johansson Kalen
Els directors, Lard Edman i William Johansson, fan una denuncia en format documental, gràcies a la investigació durant 15 anys d’un dels casos d’abocaments de residus tòxics d’una multinacional, Boliden, a la ciutat xilena d’Arica. La projecció es farà el dimercres 26 de gener a les 20h a la sala de conferències, i on line a partir de dia 27.
Llegir
Nou centre d'interès: els reptes i enigmes de Miquel Capó Dolz es descobreixen a la Biblioteca
Miquel Capó Dolz és l'autor de més de 50 publicacions que s'han traduït a diversos idiomes i que es distribueixen arreu del món. Títols que inclouen la il·lusió òptica, els reptes, l'enginy, la memòria, l'agilitat mental, la percepció i la concentració.  I els trobaràs a la nostra Biblioteca , donant la benvinguda a l'enigma de si gosaràs entreveure la particularitat enmig de la unitat. Allò del sentit amagat del qual cal descobrir o endevinar...


Llegir
Una tetera dins d'un barret

 La companyia Lletra encantada, amb Raquel de Manuel en escena, ens transporta a un espai-temps de narració oral i corporal acompanyada del llibre com a objecte fantàstic i màgic. Una descoberta d’àlbums il·lustrats únics i plens de bellesa que viuen amagats a les Biblioteques. Què farà una tetera dins d’un barret?

Edat recomanada: a partir de 3 anys

DILLUNS 31 DE GENER, A LES 18:00 H

SALA INFANTIL 

    

Llegir
Audiovisual dels 35 anys de la Xarxa de Biblioteques
L'any passat les biblioteques de Menorca vàrem celebrar els 35 anys de la creació de la nostra xarxa. Per aquest motiu es va realitzar aquest audiovisual per recordar-ho amb els seus protagonistes. Ara l'hem penjat a internet perquè des de casa el pogueu gaudir si no el vàreu poder veure en directe a alguna de les biblioteques on va ser presentat per la seva autora, la realitzadora audiovisual Magda Timoner
Llegir
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.