Lectures del club de lectura juvenil 2018/19

Ja us hi podeu apuntar a la sala infantil.

La primera trobada será el dissabte 13 d'octubre a les 12 h

 

A COMENTAR L'OCTUBRE

Ales de foc / Laura Gallego

NOVEMBRE

AGÈNCIA DE LECTURA: ens trobem a la Fira del Llibre en Català divendres 9

A COMENTAR DESEMBRE

Senyor de les mosques / William Golding

A COMENTAR GENER

El joc de l'Ender / Orson Scott Card

A COMENTAR FEBRER

Invisible / Eloy Moreno

A COMENTAR MARÇ

Moby Dick / Herman Melville

A COMENTAR ABRIL

Terra Santa / Alda Merini

A COMENTAR MAIG

Rut sense hac / Muriel Villanueva

 

Llegir
27 setembre 2018
Be You Escuela Emocional
Somos Camila Puerta y  Ángeles Morales, en este momento queremos presentar un proyecto donde 16 personas con diferentes propuestas de educación emocional nos hemos reunido de forma altruista para acompañar durante un curso escolar a jóvenes entre 16 y 22 años.

 Para ello hemos preparado una poderosa e interesante iniciativa compuesta por un pack de talleres vivenciales en donde se les brindarán habilidades para la vida, de esas que no se aprenden en la escuela. Es una invitación a que se conozcan, filosofen sobre la vida, conecten con su cuerpo, su mente, sus emociones y saquen lo mejor de esta etapa llamada “adolescencia", entendida como problemática pero que también está llena de oportunidades.

 Estas clases que tendrán una duración de 3 horas cada una, se realizarán una vez a la semana en la Biblioteca de Mahón por medio de talleres vivenciales, durante todo el curso escolar. Será totalmente gratuito para los jóvenes y acompañaremos a un grupo reducido de máximo 15 personas.

 Quisiéramos invitarles a la presentación de este maravilloso proyecto educativo que realizaremos el día 2 de octubre en la Biblioteca pública de Mahón a las 18:00 h. Muchas gracias por su atención

 

Camila Puerta y Ángeles Morales

 

Llegir
Dia de les escriptores: el que un peix a una bicicleta

DIA DE LES ESCRIPTORES

El que un peix a una bicicleta

 

Acte 19 octubre  19h.

Biblioteca Pública de Maó

 

Alterversió organitza un acte poètico musical dia 19 d'octubre a les 19:00 h amb motiu del Dia de les Escriptores.

Es tracta d'un recital poètic musicat de la mà de Maria Gelabert (piano) i muntatge i lectura amb els versos més transgressors de Maria Mercè Marçal i un toc de versos contemporanis, de la ma de Fàtima Anglada, tot esquitxat de moments microteatrals.

Durada: 35 min.

Normal 0 21 false false false ES X-NONE X-NONE Llegir
documental del mes: Over the limit
Dimecres 26 de setembre i dijous 4 d'octubre a les 20:30

El documental del Mes presenta Over the limit, el duríssim ascens a l’èxit de la gimnasta russa Margarita Mamun vist des de dins. Amb només 20 anys, la gran atleta d’elit i heroïna nacional ha arribat al moment crucial de la seva carrera per convertir-se en campiona olímpica. Els Jocs Olímpics de Rio de Janeiro seran el seu camp de batalla, però abans haurà de superar les barreres físiques i mentals del sistema d’entrenaments rus.

Després de passar per IDFA i altres grans festivals d’arreu del món, la pel·lícula es va poder veure en primícia a Espanya a la 21a edició del Festival DocsBarcelona. Aquest mes de setembre arriba a sales i cinemes d’arreu de l’estat de la mà de DocsBarcelona del Mes.

Llegir
Dia Internacional de la traducció

 Com cada any, l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana AELC, celebra amb la col·laboració de la Biblioteca Pública de Maó el dia Internacional de la Traducció.

Divendres 28 de setembre a les 20h.

 

Intervindrà Pere Gomila en la presentació de l'acte i una serrada de Miquel Àngel Lleuger sobre la seva tasca traductora, amb lectures i comentaris sobre les seves traduccions.

Aquest acte rep el suport de CEDRO i de TALENTIB

Llegir
18 setembre 2018
Amb llengua de signes!

 Per primera vegada aprofitam un conte contes per fer-ho també amb llenguatge de signes.

La Biblioteca Pública de Maó creu que la llengua de signes mai sobra, tot el contrari: dona veu visual a les persones que tenen alguna discapacitat en aquest sentit i així ampliam i atenem més persones, incloïm més usuaris, facilitam més la comunicació. Una joveneta anirà "traduint" amb signes visuals la narració que es farà del conte El meu regal el teu regal a càrrec de Paola Cibin i Fátima Anglada, a partir d'un fragment del conte Inseparables, de Mar Pavón.

Sigeu benvinguts al contecontes bilingüe

Llegir
17 setembre 2018
El meu regal, el teu regal

Contacontes amb Paola Cibin i Fátima Anglada, a partir d'un fragment del conte Inseparables, de Mar Pavón

Dilluns 24 de setembre a les 18 h

Sala infantil 

Edat recomanada: A partir de 5 anys 

*Es contarà a la vegada en llenguatge de signes


Llegir
Inscripcions Família & lectura 2018/2019

Els tallers es faran el segon dissabte de cada mes a les 11 h, d'octubre a maig.

Adreçats a famílies amb infants de 0-5 anys, i coordinats per Fátima Anglada, especialista en literatura infantil i juvenil.

Inscripcions per al nou curs, del 10 al 30 de setembre, a la sala infantil de la biblioteca. 

1ª trobada: dissabte 13 d'octubre a les 11 h 

Llegir
Inscripcions Club de Lectura Juvenil 2018/19

 Ja us podeu apuntar al Club de Lectura Juvenil coordinat per Fátima Anglada, per a joves de 9-14 anys

Es reunirá un dissabte al mes, d'octubre a maig, a les 12 h.

1ª reunió: Dissabte 13 d'octubre, a les 12:00 h. 

Llegir
Conferència "El libro de la liberación"

 Ediciones GA presenta el Libro de la liberación de Roy Litlesun

Conferencia sobre la Salut Total. El Arte Sagrado de Comer

Divendres 21 de setembre a les 20h a la sala d'actes de la Biblioteca

Acte lliure i gratuït

Llegir
1
2
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.