CENTRE D'INTERÈS CULTURA LGTB

Amb motiu del Dia Internacional de Orgull LGTB també conegut com a Dia Internacional del Orgull Gay la biblioteca ha replegat entre e seus fons els  llibres i materials  relacionats amb aquest tema : novel·les, estudis sociològics, cómics , cinema ,dirigits a  un públic adult, infantil i juvenil.

Aprofitem per donar-vos a conèixer una completa bibliografía elaborada sobre el tema  per la Generalita de Catalunya.

http://biblioteques.gencat.cat/web/.content/tematic/noticies/2017/documents/LGTBI_2017_ok.pdf o

Llegir
V Festival de Cultura Japonesa de Menorca

 Per cinquè any consecutiu la Biblioteca Púbica de Maó  serà a la Fira amb una àmplia selecció de còmics manga i enguany tambè amb llibres de gastronomia, costums, art i llengua japonesa.

Animeu-vos  a gaudir de la Fira dissabte dia 1 de juliol al Recinte Firal de  Es Mercadal de 10 a 20 hores!


Llegir
Charlie i la fàbrica de xocolata, amb Brian Mongard

A la primera semana de vacances d'estiu us volem oferir un espectacle per a infants de 4 a 10 anys.

 "Arribo vestit com Willy Wonka i explico als nens el conte de com el Charlie Bucket, gran fan de la xocolata, va aconseguir visitar la meva fábrica juntament amb quatre altres nens i un familiar. D’una petita maleta que porto surten elements, alguns objectes que representen a cada un dels nens i els preciats “Golden Tickets”. Un conte mágic amb  cançons! "

Dimarts 27 de juny , a les 11:30 del matí a la sala infantil


 

Llegir
Actuació musical al Centre Penitenciari de Menorca

 Dissabte dia 10 la biblioteca va fer arribar al Centre Penitenciari de Maó al grup musical Feedback amb música dels anys 80 i ritmes llatins com a complement de les activitats d'extensió bibliotecària que fa la Biblioteca Pública de Maó des de l'any 2013

L’actuació d’Andrés i Joan va ser un èxit i tots vam gaudir molt tant els assistents a l’acte com les persones que amb la seva feina  ho vam fer possible. El públic va ser  immillorable i molt participatiu.

Es va demostrar que  de la mateixa manera que la lectura ens permet viatjar, conèixer, fer-nos més empàtics, la música no té fronteres i ens fa sentir-nos lliures.

Llegir
8 juny 2017
Explorem Menorca

 

Dijous dia 15 de juny a les 19.30h per a tots els públics

Presenten l'acte els autors, els editors i el conseller de cultura

Acabarem amb una representació escènica de les divertiodes Improxou

 Presentació del llibre - guia Explorem Menorca, una proposta per recórrer i explorar l'illa com no hauríeu imaginat mai, amb un munt de rutes, activitats i jocs per fer en família. A més descobrireu la seva història des de els poblats prehistòrics fins als llegats musulmà i britànic. Visitareu ciutats i pobles, paradisos naturals de mar i muntanya i molts altres racons per viure Menorca com uns autèntics exploradors

Llegir
8 juny 2017
Activitats de juny

   El fulletó recull les activitats dels centres culturals que depenen de la Conselleria de Cultura del Govern Balear


Llegir
cineforum Pressumpció d'innocència

Divendres 9 de juny a les 19.30. Sala d'actes de la Biblioteca

Podem Menorca, dins el cilce de cinefòrum organitzat sobre els drets humans, progrma per a aquesta ocasió la pel·lícula Matar a un ruiseñor. Posteriorment s'obrirà un debat entorn de la pressumpsció d'innocència

Llegir
Expo IL·LUSTRANDA: Yolanda Carretero
La professora d'art i il·lustradora Yolanda Carretero exposa a la biblioteca Pública de Maó dinsel projecte IL·LUSTRANDA una mostra dels seus treballs. Entre dibuixos de diferents etapes, hi ha les il·lustracions dels llibres que ha publicat. El seu estil és d'una estètica depurada, a la manera dels dibuixants que executen la seva obra comptant amb la innocència de la mirada infantil, amb colors nets i brillants, amb personatges tendres i lluny de les sofisticacions buides.
Llegir
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.