28 abril 2017
Els dracs de Sirunyà

Amb Maria Galetta (conta contes, titellaire i dinamitzadora) i Elena Armenteros (arpista i pedagoga).

Espectacle de cançons d’ara i de sempre acompanyades amb arpa, titelles i un fil conductor.

Durada: 40 minuts

Dirigit a: famílies amb ganes de cantar.

Edats: 3-11 anys 

DISSABTE 6 DE MAIG, A LES 12 H,

A LA SALA D'ACTES 

 

Llegir
Princeses blaves i prínceps encantadors

Contes explicats per Lídia Clua, narradora i titellaire que va començar a treballar en el món màgic dels contes l'any 2005, i segueix explicant històries que ens faran volar la imaginació i ens arrencaran algun somriure.

Una sessió divertida i fresca, on les princeses són valentes i els princeps sensibles. 

Dijous, 20 d'abril, a les 12 h. A la sala infantil.

(durant les vacances escolars de Setmana Santa)


Llegir
Exposició any Calbó del 7 d'abril al 25 de maig

La Biblioteca de Maó se suma a la commemoració de l'Any Calbó amb tot una sèrie d'activitats. A partir del 7 d'abril fins al 25 de maig estarà oberta una exposició a partir dels documents de Calbó custodiats al nostre arxiu. Partim de la idea del viatge com a esdeveniment tranbsformador de la persona i cercam els sentits que els dos viatges que va realitzar  van suposar per al pintor més rellevant de la Menorca il·lustrada.

Bibiografia sobre Pasqual Calbó a la biblioteca

Llegir
Setena lectura de club: El hombre que confundió a su mujer con un sombrero

SETENA LECTURA: “EL HOMBRE QUE CONFUNDIÓ A SU MUJER CON UN SOMBRERO” d'Oliver Sacks
 Dimecres 29 de març, vam comentar l'obra "El hombre que confundió a su mujer con un sombrero" de l'escriptor i  neuròleg Oliver Sacks. Aquest llibre tracta de vint historials mèdics de pacients perduts en el món estrany i aparentment irremeiable de les malalties neurològiques. Es tracta de casos d'individus, afligits per inaudites aberracions de la percepció, i que, no obstant això, posseeixen insòlits dons artístics o científics.
 Els lectors i lectores han opinat que es tracta d'una obra molt interessant i ha donat peu a comentaris profunds i diversos en relació als casos plantejats al llibre.
 La propera lectura serà "La buena letra" de l'autor Rafael Chirbes dia 26 d'abril a les 19.00h.

Marga Llovet 

Llegir
Maó inspira històries

TALLER D’ESCRIPTURA per a JOVES

Dia: 19 d’abril a les 11 h.

Edat: d’11 a 14 anys. Màxim 10 participants. Material: llibreta i bolígraf

 Impartit per: Lara Juanola i Anna Tudurí

Inscripció prèvia: info@bibliomao.es // tel. 9719190

La intenció del taller és ajudar els joves a desenvolupar la creativitat a l’hora d’escriure relats. Per aconseguir-ho, s’aniran fent petits exercicis que contemplaran el treball en equip, la invenció literària, la connexió d’idees, l’ús dels recursos que ofereix la biblioteca, el coneixement de la ciutat i la història de Maó i la descoberta de l’entorn com a matèria literària


Llegir
4 abril 2017
Les paraules del vi

 Dijous 20 d'abril a les 20h.

Maridatge de poesia i vins ecològics amb la col·laboració de BAR A VINS

Lectura de poemes entorn del vi a càrrec dels actors Jordi Odrí, ToniCantamissa i Lluís Vinent

Sala d'actes de la Biblioteca

Llegir
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.