Contacontes La cançó de les balances

 Contacontes organitzat pe Fons Menorquí de Cooperació per presentar els lot de llibres i  cinema  infantils "Llegim per un món millor" Contarà el conte Belén Garcés.


 Dimecres, 29 de març a les 18 h. a la biblioteca

Llegir
Reflexologia de las estaciones

Este jueves, día 30 de marzo a las 19 h. en la BIBLIOTECA PÚBLICA DE MAÓ,  tendrá lugar una interesante conferencia sobre REFLEXOLOGÍA DE LAS ESTACIONES, terapia desarrollada por Eduardo Arat en la que ha fusionado los conocimientos de la MEDICINA TRADICIONAL CHINA y la REFLEXOLOGÍA PODAL, presentando una nueva forma de sanación a través de los pies. Dicho tratamiento tiene como base la similitud existente entre las estaciones del año y la naturaleza orgánica del cuerpo humano. Su aplicación tiene como objetivo sanar y reequilibrar todo el organismo a través del desbloqueo energético que se consigue trabajando los puntos reflejos de los pies, además de facilitar la toma de consciencia de cómo nos influyen los diferentes momentos estacionales a nivel físico y emocional.

Normal 0 21 false false false ES X-NONE X-NONE
Llegir
23 març 2017
Libri in italiano

Tenim  llibres en italià a la secció d'idiómes, títols  en llengua original a més de les lectures graduades, curs, gramàtiques i diccionaris

Hem comprat 30 nous títols d'autors italians suggerits per professors   de l'EOI de Maó

Aprofitem per informar-vos que també hem incorporat novetats en llengua francesa i una revista en alemany "Deutsch Perfekt" que ens arribarà en breu.

Per veure els títols adquirits en francès i italiá  cliqueu sobre el PDF: Catàleg


 

Llegir
Cineforum: "Cerca de tu casa"

Dissabte 25 de març a les 19h

Biblioteca Pública de Maó

Projecció de la pel·lícula Cerca de tu casa i debat entorn dels drets socials.

Organitza Podem Menorca

Llegir
Centre d'interés de literatura de ciència ficció

 
La narrativa de ciència-ficció ens emociona amb històries extraordinàries a la vegada que aprenem ciència: física robòtica neurociència de forma amena i entretinguda,  a més té la capacitat de crear escenaris que inspiren debats filosòfics sobre la naturalesa del home i de la societat.
Per donar a conèixer aquest gènere hem fet un recull d’obres existents a la biblioteca , les hem estret de seu lloc habitual i les hem posat a un expositor a costat dels èxits editorials.

Si voleu més informació sobre el tema us recomanem la consulta de la bibliografia elaborada per la Generalitat de Catalunya http://biblioteques.gencat.cat/ca/detalls/Noticia/Mes-enlla-del-mon-ciencia-ficcio-i-literatura-basica  i  la guia de recursos de   la Biblioteca Nacional d’Espanya http://www.bne.es/es/LaBNE/Publicaciones/GuiasRecursos/guia-novela-ciencia-ficcion.html

Llegir
20 març 2017
Ens agraden

 Per llegir  els comentaris cliqueu sobre la dirección web que surt a continuación de la descripció dels  llibres

Rosa de cendra / Pilar Rahola. -- Barcelona : Edicions 62, 2017
http://www.grup62.cat/llibre-rosa-de-cendra-244055.html

La vida negociable / Luis Landero. -- Barcelona : Tusquets 2017
http://cultura.elpais.com/cultura/2017/01/27/babelia/1485541043_933932.html

Clarissa / Stefan Zweig. -- Madrid : El Acantilado 2017
http://www.acantilado.es/catalogo/clarissa/

Llegir
Glosa i Rap. Dia Mundial de la poesia

 Dimarts 21 de març

12h. IES Joan Ramis per als estudiants

20h. Biblioteca Pública de Maó obert a tots els públics

 La Biblioteca pública de Maó celebra el dia Mundial de la poesia amb una trobada entre dues formes actuals de la poesia oral, la glosa tradicional actualitzada per Soca de Mots i la nova poesia dels rapers, irreverent i combativa.

Llegir
Els secrets de la biblioteca. Hora del conte amb les Titirinarraires

  Molt a prop de nosaltres existeix un màgic món que els humans creiem no poder veure; Sempre Infinit. Si us hi fixeu bé…frondosos boscs, rius de cristal·lines aigües i éssers fantàstics ens envolten…Les ales de la fada Rialia s’han encongit de tant plorar i el “Barret boig” l’ha enviada al món dels humans per desvetllar els secrets que les faran créixer novament. Imaginació,joc i música són els enigmes millor guardats, estaran amagats entre el prestatges de la biblioteca i protegits per Mirfa, Petrus i Pandereto…unes simpàtiques titelles que interactuaran amb nens i famílies en la divertida recerca.

Edat recomanada: de 5 a 9 anys 

Dijous 16 de març, a les 18 h. A la sala infantil

Llegir
1
2
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.