Cinquena lectura: L'ílla sense temps de Esperança Camps

 

 CINQUENA LECTURA: “L'ILLA SENSE TEMPS” d'Esperança Camps
 Dimecres 22 de febrer, vam comentar la novel.la "L'illa sense temps", de la periodista i escriptora menorquina Esperança Camps. Aquesta novel.la planteja una trama de novel.la negra (l'assasinat d'una dona gran amb unes estisores clavades al cap) i va creant a la vegada el retrat literari de la protagonista, Júlia Cases.
 Es tracta d'una novel.la dinàmica i amena, en opinió dels lectors, que l'han valorada de forma positiva.
 La propera lectura serà "El hombre que confundió a su mujer con un sombrero" de l'autor Oliver Sacks dia 29 de març a les 19.00h.

Marga Llovet 

Llegir
Llegim per un món millor: Lot infantil del FMC

 Podreu trobar, a l'entrada de la biblioteca, el lot de llibres i dvds infantils seleccionat pel Fons Menorquí de Cooperació juntament amb la Xarxa de Biblioteques de Menorca.

El lot romandrà a la nostra biblioteca fins finals d'abril. El período de préstec és de 21 dies i s'han de prestar al taulell. 

Llistat lot infantil FMC

Llegir
14 febrer 2017
Contacontes "Mig Joan"

 Laia Galceran explica un conte als fillets entre 3 i 7 anys per fer-los veure que el joc no té gènere.

Dia de les Illes Balears

 Activitat organitzada per l'Institut Balear de la Dona amb la col·laboració de la Biblioteca Pública de Maó

 Dilluns  27 de febrer a les 18h.

 Sala d'actes de la Biblioteca Pública de Maó

Llegir
Club de lectura d'adults:Comentari del Cantar de los Cantares

 Quinquena LECTURA: “EL CANTAR DE LOS CANTARES”
 Dimecres 1 de febrer, vam comentar la novel.la "El cantar de los cantares", un dels llibres de la Bíblia que és un poema d'amor conjugal en cants alterns, aliè a tot pla organitzat i que escapa a qualsevol categorització rigorosa. Una de les claus del "Cantar de los Cantares" és la forma descriptiva, sensual i inspiradora, amb la qual es desenvolupen totes les situacions utilitzant la metàfora a través del món de la natura, els fruits, les flors, els capolls, els arbres i la mel, per relacionar-lo amb els enamorats, el desig de veure i l'amor profund entre tots dos.
 El “Cantar de los cantares” va ser una lectura diferent de les altres sel.leccionades i va agradar els lectors i lectores. Vam passar una estona agradable i ben entretinguda parlant de l'obra.

 La propera lectura serà “L'illa sense temps” de Esperança Camps, dia 22 de febrer a les 19.00h.

 Marga Llovet
 

Llegir
1
2
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.