Taller d'enquadernació per a estudiants

  La Biblioteca de Maó organitza un taller d'enquadernació per a alumnes de secundària. Judit Tur, restauradora i enquadernadora mostra com enquadernar els apunts i els treballs a estudiants de secundària a partir d'unes senzilles tècniques. El taller té l'objectiu d'aprendre a ordenar els apunts i enquadernar tot tipus de treball escolar que es vulgui presentar bé, de forma polida. Cal inscripció prèvia. Places limitades.

Cal dur els fulls, el treball o els apunts que es vulguin enquadernar

DATA: dimeccres 1 de febrer a les 18h.

Cal inscripció prèvia al tel 971369190 o a l'a/e  info@bibliomao.es Llegir
Il·lustrant a l'aquarel·la

 Taller infantil on na Margda Triay mostrarà com usar les aquarel·les per a il·lustrar.

Magda Triay és una de les participants a les exposicions d'Il·lustradors de menorca, amb una dilatada experiència en contacontes i dibuix infantil

Dijous dia 9 a les 18h.

Biblioteca Pública de Maó.

Inscripció prèvia

Llegir
Trobada amb Leila Nachawati : Cuando la revolución termine

 Leila Nachawati  és especialista en comunicació, drets humans i i autora del llibre “Cuando la revolución termine”.
D’origen sirià  i gallec ens donarà informació de primera mà sobre la situación  Siria a l’actualitat i sobre les causes d’aquesta terrible guerra.
El llibre  ha estat llegit per  tots els clubs de lectura de les biblioteques de la Xarxa a proposta del Fons Menorquí de Cooperació .

Us esperam divendres 27 de gener a les 20 h.

Llegir
17 gener 2017
Expo Glosada
La Biblioteca Pública de Maó convida els glosadors de Soca de Mots a improvisar els seus versos sobre l'exposició "L'emancipació del paper" a la sala del Centre d'Art Ca n'Oliver (Maó) el proper dissabte dia 21 a les 12hh.
Llegir
Amb la Tango som tres : Contacontes amb Gemma Moll (CANVI DE DATA!)

Gemma Moll presentarà els llibres de la maleta per parlar de gènere i, a continuació, ens contarà "Amb la Tango són tres" que és la història real d’una singular parella de pingüins de cara blanca a qui el cuidador del zoo de Central Park de Nova York, Rob Gramzay, els hi va donar l’oportunitat -tot dipositant un ou al seu niu- de tenir una cria, després d’observar com incubaven infructuosament una pedra. Així va néixer la Tango, que va ser la primera pingüina amb dos pares.

DILLUNS 30 DE GENER, A LES 18 H.

SALA INFANTIL 
 

En Roy i en Silo eren mascles, tots dos. Però ho feien tot plegats.


Es feien reverències. Passejaven junts.


Es cantaven cançonetes. I nedaven plegats.


Allà on anés en Roy, en Silo el seguia…


 

Llegir
Llibres per entendre i canviar el món

 El Fons Menorquí de cooperación posa de nou a l'abast del nostres usuaris el lot intinerant format per novel·les, assaigs, obres de divulgació, còmics i cinema que ens ajudaran a entendre i canviar el món en que vivim.

Hi és al costat de l'escala principal fins a finals del mes de març

 

Llegir
Taller infantil: feim un personatge

 La il·lustradora Neus Carreras fa un taller per a fillets de 5 fins a 10 anys. El taller consisteix en una activitat complementària a l'exposició de la seva obra gràfic oberta a la sala del primer pis de la Biblioteca. els fillets aprendran a fer un personatge a partir de paper reciclat de revistes amb diverses textures.

Cal Inscripció prèvia al 971369190 o a l'a/e : info@bibliomao.es

Llegir
Taller d'enquadernació per a estudiants

  La Biblioteca de Maó organitza un taller d'enquadernació per a alumnes de secundària. Judit Tur, restauradora i enquadernadora mostra com enquadernar els apunts i els treballs a estudiants de secundària a partir d'unes senzilles tècniques. El taller té l'objectiu d'aprendre a ordenar els apunts i enquadernar tot tipus de treball escolar que es vulgui presentar bé, de forma polida. Cal inscripció prèvia. Places limitades

DATA: dimeccres 1 de febrer a les 18h.

Cal inscripció prèvia al tel 971369190 o a l'a/e  info@bibliomao.es

Llegir
1
2
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.