Pre_Poètica per a infants. Activitat familiar (0-3 anys)

 Poesia i comunicació literària a partir dels ritmes, amb Anna Moll.


Lectura del conte Frederick de Leo Lionni (prosa) i de La rateta que escombrava l'escaleta (versió rimada), de Toni Moll.

 

Acitvitat familiar especialmente recomanada per infants de 0-3 anys 

Dimecres, 10 de febrer, a les 18 h. Sala infantil 

Llegir
Presentació Institució Francesc de B. Moll
destinada a promoure la figura i obra de l'il·lustre filòleg, a salvar el valor incalculable dels actius de l'Editorial Moll i a continuar la publicació del Diccionari Català-Valencià-Balear, les Rondaies Mallorquines i les Obres Completes d'Alcover, Moll i Alomar. Llegir
50 anys de la mort de Víctor Català

Enguany farà 50 anys que va morir Caterina Albert. Nascuda a l’Escala l’11 de setembre de 1869, Caterina Albert va morir a l’edat de 97 anys, el 27 de gener de 1966, a la seva localitat natal. Filla d’una important família de propietaris rurals va portar sempre una vida reclosa. Caterina Albert, novel·lista, narradora, autora teatral i poetessa, va ser coneguda sobretot com a Víctor Català, nom de ploma amb què va signar la seva obra narrativa. . De formació autodidacta es va mantenir fidel als esquemes literaris propis del naturalisme durant tots els anys en què va escriure encara que ella es declarava partidària d’un “eclecticisme desenfrenat”. La seva obra més reconeguda, la novel·la Solitud, ha esdevingut un text clàssic de la narrativa catalana.

Llegir
Xerrada: Salut en la visió

Visión Evolución por Guillermo Peña

"Ver el mundo que nos rodea de la manera más clara  fácil, y lo más eficientemente posible, lo que conlleva un estado de ánimo positivo,  una evolución, hacia ver y sentirse mejor"

Divendres 15 de 18 a 20 h. a la sala d'actes 

Llegir
Diada de Menorca a la Biblioteca. Programació

 Dimarts 12, 12 h.: Exposició El català de Menorca llegua compartida (fins el 12 de febrero)

 Dimecres 13, 18 h: Activitat infantil amb Gemma Moll. Ballar amb els núvols.

Divendres 15, 12 h.: Any Ramon Llull. Llibre Blaquerna joia de la biblioteca (fins el 18 de març)

Llegir
Comentari de la cuarta lectura del Club : Pedro Páramo de Juan Rulfo

El dimecres 16 de desembre vam comentar la novel·la " Pedro Páramo" de l'autor mexicà Juan Rulfo.

La novel·la es divideix en dos mons : per una banda el de Juan Preciado que va a la recerca de seu pare. Pedro Páramo i de l'altra el ón del mateix Pedro Páramo que és el home és important del Comala.

Una de les característiques de la novel·la es que esta escrita en fora laberíntica (no lineal), per tant la concentració del lector juga un papel important.

Es lectors i lectores va reconeixer trobar-se  davant d'una bona novel·la curta, cabdal dins la iterataura universal fet que feia difícil la seva valoració.

  La propera lectura serà "Al sur de la frontera al oeste del sol" de Haruki Murakami  dia 27 de gener a les 19 h.

Podeu demanar un exemplar al taulell de préstec si  estau interessats en assistir a la tertúlia.

Llegir
Ballar amb els núvols, amb na Gemma Moll

 Lectura i recreació del conte de Vanina Starkoff.

... cada matí sortia de casa meva a observar els núvols.

... el meu somni era poder ballar-hi algún dia.

... em deien que deixés correr aquesta idea, que només els ocells aconseguien d'arribar-hi..., pero jo...  

Llegir
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.