Accés digital a diaris i revistes
16 febrer 2018

 La Biblioteca Pública de Maó posa en a disposició dels usuaris dos ordinadors pensats exclisivament per a l'accés als diaris i revistes digitals. Cada vegada més la lectura ràpida als mitjans de comunicació es realitza a través dels dispositius electrònics: ordinadors, tablets, telèfons mòbils. Sovint els mitjans digitals, o les versions digitals dels mitjans de comunicació, aporten un grau de complexitat de la informació major perquè incorporen formats audiovisuals i també sovint perquè les informacions són ampliades. A part de la possibilitat d'interacció amb els lectosr a través de les xarxes socials o d'aplicacions de participació en debats o comentaris.

Hen posat a la pantalla l'accés directe de tres diaris: el local Diario Menorca, l'espanyol El País, i l'esportiu L'Sport. A més hi hem inclòs dues plataformes d'accés digital d'accés gratuït. Un és RACO (Revistes Catalanes amb Accés Obert) és un repositori cooperatiu des del que es poden consultar, en accés obert, els articles a text complet de 487 revistes científiques, culturals i erudites catalanes.L'altra és la plataforma d'E-Biblio a través de la qual es poden accedir per mitjà del préstec electrònic a moltes de les revistes que tenim en paper a la biblioteca.

Més endavant ampliarem l'oferta d'hemeroteca en línia, a través d'Internet.

És important que els usuaris respectin les normes per a aquest nou servei: és només per a la consulta de diaris i revistes digitals. Per a altres usos disposam d'altres ordinadors, amb els quals les persones podrán també accedir a qualsevol web, també de revistes i diaris. Gràcies per la vostra col·laboració.


Categoría:Novetats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.